Δαμιανού: «Χρειαζόμασταν μία τέτοια νίκη…»

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Νέας Σαλαμίνας...

Ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας Σάββας Δαμιανού, παρουσιάστηκε χαρούμενος στη συνέντευξη Τύπου μετά από τη νίκη της ομάδας του επί της Ομόνοιας με 2-1. Συγχάρηκε τους παίκτες του και στη σημαντικότητα αυτής της επιτυχίας που δίνει ανάσες βαθμολογικές και ανυψώνει το ηθικό.

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την τεράστια προσπάθεια σε όλο το παιχνίδι. Γνωρίζαμε πως θα αντιμετωπίσουμε μεγάλη αντίπαλο που δεν βρισκόταν σε καλό φεγγάρι, αλλά υπάρχει πολλή ποιότητα στις τάξεις της. Δουλέψαμε σκληρά για να βελτιωθούμε σε θέματα φυσικής κατάστασης και τακτικής. Ήταν πολύ συγκεντρωμένοι οι παίκτες μου και τους οφείλω συγχαρητήρια», είπε και πρόσθεσε:

«Μας δίνει τη δυνατότητα αυτή η νίκη να ανασάνουμε βαθμολογικά και να αποκτήσουμε καλύτερη ψυχολογία. Παλέψαμε σκληρά για να τα καταφέρουμε, αλλά η ατυχία μας κτύπησε με τον τραυματισμό τριών παιδιών, του Κρεάν στο ζέσταμα και των Τσμοβς και Σιαθά κατά τη διάρκεια του ματς. Να ευχηθώ στην Ομόνοια καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στον κόσμο που πίστεψε σε αυτή τη νίκη έστω και αν δεν ήταν κοντά μας».

«Η ομάδα έχει να κερδίσει αρκετό καιρό, αλλά στα τελευταία τρία ματς πήραμε πέντε βαθμούς. Είναι καλός απολογισμός, αλλά η ομάδα χρειαζόταν μία νίκη για να μπορέσουν οι παίκτες να πιστέψουν στον εαυτό τους», συνέχισε και καταληκτικά είπε για τον Τσμοβς:

«Υπάρχει μία σοβαρότητα στον τραυματισμό του Τσμοβς, ελπίζω να μην είναι σοβαρό όμως διότι είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Πάνω από όλα είναι να είναι υγιής οι παίκτες και να μπορούν να βοηθάνε».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ