aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Χρέος €5.000.000, επτά χρόνια μετά είμαστε στη καλύτερη μας κατάσταση»

«Χρέος €5.000.000, επτά χρόνια μετά είμαστε στη καλύτερη μας κατάσταση»

Η Νέα Σαλαμίνα με ανακοίνωση της τονίζει πως θα παραθέσει δημοσιογραφική διάσκεψη Τύπου για το αθλητικό κέντρο στο Μενεού για το οποίο άρχισαν οι εργασίες για την ανέγερση του και θα συγκαταλέγεται στα τρία καλύτερα της Κύπρου.

Αναλυτικά:

«Σαν σήμερα πριν επτά χρόνια στην αίθουσα κάτω από την κεντρική κερκίδα του Αμμόχωστος συνεδρίαζε μια ομάδα ανθρώπων που είναι πάντα κοντά στην ομάδα.

Το θέμα ήταν αν μπορεί το σωματείο να συνεχίσει να λειτουργεί μετά τα οικονομικά αδιέξοδα που υπήρχαν με το χρέος να ξεπερνά τα €5.000.000!

Ο Γιατρός Σίμος Ιωάννου που ανέλαβε προσωρινά πρόεδρος και ανάλαβε να εξαντλήσει την πιθανότητα διάσωσης του σωματείου μαζί με άλλους φίλους είπαν ότι οι πιθανότητες ήταν μηδαμινές.

Τα προβλήματα ήταν παρά πολλά. Η διάλυση ήταν ορατή!

Ο Υπεύθυνος γηπεδικών εγκαταστάσεων Αντρέας Φλουρέντζου μας ανάφερε τα εξής :

«Ήμουν προβληματισμένος και σκεπτικός όταν είδα την φωτογραφία στην αίθουσα που έγραφε τις πιο λαμπρές και ιστορικές ημερομηνίες του σωματείου.

Τότε την φωτογράφισα και την δημοσίευσα. Δεν έγραψα κάτι αλλά είπα από μέσα μου μακάρι να μην είναι η 11/12/2012 η μέρα που θα βάλουμε ταφόπλακα στο σωματείο.

Επτά χρόνια μετά το σωματείο είναι στην καλύτερη οικονομική κατάσταση στα τελευταία 25 χρόνια που έγινε επαγγελματικό το ποδόσφαιρο.

Όχι μόνο είμαστε οικονομικά αλλά και οργανωτικά υγιής σαν σωματείο αλλά σαν υπεύθυνος αθλητικών εγκαταστάσεων ανακοινώνω επίσημα ότι έχουμε ξεκινήσει την ανέγερση του προπονητικού κέντρου στο Μενεού το οποίο θα είναι ανάμεσα στα τρία καλύτερα στην Κύπρο! Το σωματείο θα παραθέσει σε μεταγενέστερο στάδιο δημοσιογραφική διάσκεψη όπου θα παρουσιάσει το έργο».

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες τους στον κύριο αιμοδότη αυτού του μεγάλου σωματείου, τον ερυθρόλευκο κόσμο που κράτησε το σωματείο ζωντανό και καθημερινά το μεγαλώνει!

Καλούμε τον κόσμο να αγοράσει μαζικά τον λαχνό του σωματείου όπου τα έσοδα θα διατεθούν για το προπονητικό μας κέντρο στο Μενεού».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ