Αυστηρή στάση για την πώληση του Κωστή, δικαιολογημένη η καθυστέρηση

Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός Πειραιώς έχει και σημαντικές υποχρεώσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ (θα παίξει στα πλέι οφ με τη ρωσική Κρασνοντάρ), λογικό είναι το θέμα απόκτησης του Κωστή να το βάζουν σε… δεύτερη, τρίτη και τέταρτη μοίρα οι ερυθρόλευκοι!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η στασιμότητα που επικρατεί στο θέμα της πώλησης του Ιωάννη Κωστή στον Ολυμπιακό Πειραιώς είναι δικαιολογημένη. Αυτό καθότι η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας και οι Πειραιώτες είναι ακόμη σε επαφές και προκύπτουν κάποιες μικροδιαφορές που αφορούν στους όρους στο συμβόλαιο του 19χρονου που πρότεινε ο Ολυμπιακός, αλλά και στο οικονομικό μέρος με τους Βαρωσιώτες να κρατάνε λίγο αυστηρή στάση.

Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός Πειραιώς έχει και σημαντικές υποχρεώσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ (θα παίξει στα πλέι οφ με τη ρωσική Κρασνοντάρ), λογικό είναι το θέμα απόκτησης του Κωστή να το βάζουν σε… δεύτερη, τρίτη και τέταρτη μοίρα οι ερυθρόλευκοι. Δεν αποκλείεται λοιπόν, η διαδικασία να τραβήξει μέχρι της αρχές Σεπτεμβρίου. Εξ άλλου, από τη στιγμή που συμφωνήθηκε πως ο Κωστή θα παραμείνει στη Σαλαμίνα για την νέα σεζόν, στη Σαλαμίνα δεν αγχώνονται για την καθυστέρηση της οριστικοποίησης της συμφωνίας.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος, ο Ιβάν Φουστάρ ξεπέρασε το πρόβλημα του (αιμάτωμα στο πόδι) και θα υπολογίζεται ενόψει πρεμιέρας με την Πάφο, ενώ ο Κούλλης Παναγή αισθάνεται καλύτερα μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε για λίγες ημέρες. Όσον αφορά στον Μαουρίσιο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του προπονητικού τιμ, χρειάζεται άλλες δύο περίπου εβδομάδες για να είναι εντελώς έτοιμος, ωστόσο δεν αποκλείεται για αγωνιστεί ως αλλαγή για λίγα λεπτά απέναντι στη Δόξα.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ