Αποκαλυπτικός για Τιάγκο, Βεσελόφσκι και Κίνγκσλεϊ ο Θουκυδίδης

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ώρα για Μπάλα» στην Cytavision ήταν ο πρόεδρος της Σαλαμίνας, Θουκής Θουκυδίδης. Ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρόλευκων μίλησε για τις περιπτώσεις των Τιάγκο, Βεσελόφσκι, Κίνγκσλεϊ και Χριστοφόρου, αναλύοντας τα δεδομένα για τον καθένα ξεχωριστά.

Παράλληλα τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση για κανέναν ποδοσφαιριστή της Σαλαμίνας από άλλη ομάδα!

Η αρχική τοποθέτηση: «Θέλουμε τον Τιάγκο και τον Βεσελόφσκι και για τη νέα χρονιά. Με τον Κίνγκσλεϊ έχουμε δικαίωμα ανανέωσης και πιστεύω ότι θα παραμείνει. Αυτή είναι η εκτίμηση μου. Στους άλλους δύο κάναμε τις προσφορές μας και περιμένουμε. Οι δηλώσεις του Κίνγσκλεϊ είναι σεβαστές, αλλά αυτά τα είπε χωρίς να έχουμε εμείς υπόψη μας κάτι. Είναι επαγγελματίας, σοβαρός άνθρωπος που μεγάλωσε στη Γερμανία. Θα συζητήσουμε μαζί του».

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψε το μπάτζετ της Σαλαμίνας ο πρόεδρος!

Για τον Βεσελόφσκι: «Ο Βεσελόφσκι ζήτησε ένα ποσό που η Σαλαμίνα δεν μπορεί να προσφέρει. Του κάναμε αντιπρόταση και την αρνήθηκε. Δεν θα γίνουν ανοίγματα που δεν μπορούμε και η ζωή συνεχίζεται».

Διαβάστε επίσης: «Πίεσε τις καταστάσεις ο Πουρσαϊτίδης και καλά έκανε»

Για τον Τιάγκο: «Του κάναμε προσφορά και περιμένουμε. Ακόμα δεν έχει απαντήσει. Είναι διαφορετική περίπτωση από τον Βεσελόφσκι. Ο Τιάγκο ακόμα δεν απάντησε».

Για τον Χριστοφόρου: «Ο Χριστοφόρου είναι ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και στο τέλος της σεζόν θα δούμε. Τον θέλουμε, τον θέλει ο προπονητής και ελπίζουμε να βρούμε τον τρόπο με τον ΑΠΟΕΛ να τον κρατήσουμε στην ομάδα μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ