aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκάλυψε πρόταση για παίκτη της Νέας Σαλαμίνας ο Λάζος

Αποκάλυψε πρόταση για παίκτη της Νέας Σαλαμίνας ο Λάζος

Πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για απόκτηση ποδοσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνας αποκάλυψε ο εκπρόσωπος Τύπου των «ερυθρόλευκων».

Μιλώντας στον Super Sport FM (104.0) o Δημήτρης Λάζος ανέφερε ότι τις τελευταίες μέρες η ομάδα της Αμμοχώστου προσεγγίστηκε από ομάδα του εξωτερικού για παραχώρηση ποδοσφαιριστή της και οι δύο πλευρές είναι σε διαπραγματεύσεις.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας απέφυγε να αναφερθεί σε λεπτομέρειες είτε για το όνομα του ποδοσφαιριστή, είτε για την ομάδα που κτύπησε την «πόρτα» των «ερυθρόλευκων». Αρκέστηκε στη διευκρίνιση ότι δεν πρόκειται για τον Τσαρλς Ελουντού, ο οποίος προσεγγίστηκε από την Πάφος FC και πως ο εν λόγω παίκτης δεν είναι στις βασικές επιλογές του Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις

Για το ναυάγιο στις επαφές με τον Σαλί: «Ήταν ένας ποδοσφαιριστής που άρεσε πολύ στο Σάββα Πουρσαϊτίδη. Έγιναν αρκετές προσπάθειες, όμως δεν καρποφόρησε η προφορική συμφωνία. Ήδη εξετάζονται άλλες περιπτώσεις και θέλουμε το συντομότερο να καταλήξουμε σε ακραίο επιθετικό. Δεν υπάρχει καμία πίεση και εντός των ημερών αναμένουμε να καταλήξουμε στον εκλεκτό».

Για τις πληροφορίες περί καθόδου ξένων διαιτητών: «Δεν γνωρίζουμε κάτι περισσότερο. Ούτε υπάρχει κάποια απόφαση ή θέση του διοικητικού συμβουλίου. Δεν μπορούμε να τοποθετηθούμε αυτή τη στιγμή. Θέλουμε να βελτιωθεί το προϊόν και έχουμε αρκετές εισηγήσεις να κάνουμε».

Αν υπάρχει πρόταση για κάποιο παίκτη: «Για τον Ελουντού δεν υπάρχει κάτι. Υπάρχει μια βολιδοσκόπηση για ποδοσφαιριστή μας από ομάδα του εξωτερικού. Δεν είναι ο Ελουντού. Δεν είναι πρωτοκλασάτη επιλογή για την τεχνική ηγεσία».

Αν θα συνεχίσει στις Εθνικές ομάδες ο Κωνσταντίνος Μηνά: «Εδώ και αρκετές μέρες έχει μια πρόταση στα χέρια του από την Εθνική. Μας έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει από τη νέα χρονιά. Θα μας βοηθήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ