aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπό τη Σκύλλα στη Χάρυβδη

Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη η Νέα Σαλαμίνα ή αλλιώς, από την ήττα με 0-2 στην έδρα της πρωτοπόρου ΑΕΚ, στην αυριανή μάχη με τον ισχυρό Απόλλωνα στο «Αμμόχωστος». Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν δίκαια προψές στο «ΑΕΚ Αρένα», παρά την προσπάθεια που έγινε. Πλέον, όμως, επείγει η ανασύνταξη για το παιχνίδι με τους κυανόλευκους.

Για πρώτη φορά θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι δύο από τους τρεις νεοαποκτηθέντες, Τσαρλς Ελουντού και Τιάγκο Φερέιρα. Αν λοιπόν αξιολογήσει ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ότι είναι έτοιμοι, είναι πιθανό να τους χρησιμοποιήσει (είτε βασικούς είτε αλλαγή). Χθες ανακοινώθηκε ότι έκλεισε και τυπικά η απόκτηση του Καρλάο και θα γίνει προσπάθεια για να εγγραφεί έγκαιρα στα μητρώα της ΚΟΠ.

Όσο για τα αγωνιστικά, δεν θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν οι τιμωρημένοι Ρέινολντς και Βοσκανιάν, καθώς και ο Καρό λόγω της συμφωνίας που έγινε με τον Απόλλωνα το καλοκαίρι κατά τον δανεισμό του. Επίσης, ο Μακρίεφ δεν αγωνίστηκε λόγω ίωσης απέναντι στην ΑΕΚ και αναμένεται πως θα βρίσκεται στη διάθεση του Ελλαδίτη προπονητή.

Τέλος, συνεχίζεται η αναζήτηση μέσου. Οι ερυθρόλευκοι περιμένουν απάντηση από τους κεντρώους που έχουν προσεγγίσει και ευελπιστούν πως σύντομα θα ολοκληρώσουν τον χειμερινό μετεγγραφικό σχεδιασμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ