aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπό εβδομάδας ο Τίσντελ

Από εβδομάδας ο Τίσντελ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Μεθαύριο θα δοκιμάσει να επιστρέψει σε φουλ ρυθμό εκγύμνασης ο Τόνια Τίσντελ, ο οποίος προπονείτο ατομικά τις προηγούμενες ημέρες. Ο Λιβεριανός διεθνής ακραίος επιθετικός της Νέας Σαλαμίνας ταλαιπωρείται από ενόχληση, ωστόσο επικρατεί αισιοδοξία ότι θα τεθεί στη διάθεση του Σάββα Πουρσαϊτίδη για το παιχνίδι με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου (20/10).

Από τη στιγμή μάλιστα που επικρατεί αισιοδοξία και για τη συμμετοχή του Ρόρμπερτ Βεσελόφσκι, με τα υφιστάμενα δεδομένα, μοναδικός σίγουρος απών για το ματς στο «Τάσος Μάρκου» είναι ο Ιβάν Φουστάρ. Όπως αναφέρεται από τις τάξεις των ερυθρολεύκων, δεν θα αργήσει η ώρα της συμμετοχής του Ιβάν Φουστάρ στο πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας του.

Όταν γίνει αυτό, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θα τον αξιολογήσει και θα αποφασίσει πότε θα του δώσει θέση σε παιχνίδι. Έχει κάθε λόγο πάντως ο Ελλαδίτης προπονητής να ελπίζει ότι ο Φουστάρ θα εμφανιστεί στο επίπεδο απόδοσης της περασμένης σεζόν, ώστε να ενισχυθεί σημαντικά η αμυντική γραμμή.

Όσο για την προετοιμασία της Νέας Σαλαμίνας, οι προπονήσεις εντός της εβδομάδας ολοκληρώθηκαν χθες το πρωί. Το Σαββατοκύριακο παραχωρήθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές και από μεθαύριο θα αρχίσει η δουλειά για το παιχνίδι με τους βυσσινί.

Στη διάθεση του Πουρσαϊτίδη θα βρίσκονται από εβδομάδας και οι διεθνείς Ιωάννης Κωστή (Ανδρών), Φαρσάντ Νουρ (Αφγανιστάν), Θεοδόσης Σιαθάς (Ελπίδων), Γιώργος Ποντικός, Θωμάς Νικολάου και Λεύτερης Χατζηκωνσταντή (Νέων).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ