aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπ’ εδώ και στο εξής δεν χωράνε δικαιολογίες...

Απ’ εδώ και στο εξής δεν χωράνε δικαιολογίες…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια εντός Οκτωβρίου δέχθηκε η Νέα Σαλαμίνα, γεγονός που τη φέρει στον πυθμένα της βαθμολογίας (μαζί με το Παραλίμνι) με μόλις τρεις βαθμούς σε επτά αγώνες. Τα κρούσματα κορωνοϊού που έπληξαν την ομάδα της Αμμοχώστου, την επηρέασαν αφάνταστα το προηγούμενο διάστημα, κάτι που φάνηκε μέσω των εμφανίσεών της στα τελευταία παιχνίδια. Πλέον, όμως, δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία το γεγονός αυτό, έστω κι αν το χρονικό διάστημα επανόδου των παικτών δεν είναι το απαραίτητο για να βρεθούν στον ίδιο ρυθμό.

Στο ματς με τον Απόλλωνα, που ήταν έτσι κι αλλιώς εξαιρετικά δύσκολο, προτιμήθηκε κάποιοι βασικοί ποδοσφαιριστές να μείνουν εκτός και να προετοιμαστούν για τη συνέχεια. Ήταν μια σκέψη που έγινε και στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, όμως στο τέλος αποφασίστηκε να παρουσιαστεί η ομάδα με βασικές μονάδες κι ας μην ήταν απόλυτα έτοιμες. Η εικόνα της ομάδας δεν δικαιολόγησε την απόφαση της τεχνικής ηγεσίας.

Από το εξ αναβολής παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης με αντίπαλο τον Ερμή, οι ερυθρόλευκοι θα πατήσουν γκάζι για επάνοδο στις νίκες. Άλλωστε, δεν υπάρχουν περιθώρια νέων απωλειών αφού σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο η Νέα Σαλαμίνα θα τρέχει και δεν θα φτάνει… Στο προσεχές ματς ο Πάμπος Χριστοδούλου αναμένεται να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα, για να κυνηγήσει τη νίκη την οποία οι ερυθρόλευκοι αγνοούν από τις 12 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής (όταν νίκησαν με 2-0 το Παραλίμνι). Την ίδια ώρα, βρίσκεται υπό πίεση και ο Κύπριος τεχνικός αφού οι προσδοκίες στο πρόσωπό του από διοικούντες και κόσμο της ομάδας είναι μεγάλες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ