aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνησυχεί έντονα η Νέα Σαλαμίνα, καλεί την Κυβέρνηση να αντιδράσει

Ανησυχεί έντονα η Νέα Σαλαμίνα, καλεί την Κυβέρνηση να αντιδράσει

Μέσω ανακοίνωσής της, η Νέα Σαλαμίνα εκφράζει την εντονότατη ανησυχία της σε σχέση με τις πληροφορίες που ήρθαν στην δημοσιότητα για καταγραφή ακινήτων περιουσιακών στοιχείων και της όλης κατάστασης στην περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου και πιθανόν εποικισμού της πόλης.

Αναλυτικά:

«Σε σχέση με τις πληροφορίες που ήρθαν στην δημοσιότητα για καταγραφή ακινήτων περιουσιακών στοιχείων και της όλης κατάστασης στην περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου και πιθανόν εποικισμού της πόλης, το Αθλητικό Σωματείο Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου εκφράζει την εντονότατη ανησυχία του.

Καλούμε την κυβέρνηση και όλους τους αρμόδιους φορείς να αντιδράσουν με όπλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα προς όλες τις κατεύθυνσης για ανατροπή νέων τετελεσμένων στην πόλη. Καλούμε τον Δήμο να πρωτοστατήσει σε αυτή την προσπάθεια αλλά και να προβεί και σε άλλες δυναμικές ενέργειες για επιστροφή της πόλης στους νόμιμους κατοίκους της ως τα ψηφίσματα του Σ.Α. των Η.Ε.

Η Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου εισηγείται όπως δημιουργηθεί συντονιστικός φορέας όλων των οργανωμένων συνόλων της πόλης μας υπό την αιγίδα του Δήμου για να μελετηθούν τρόποι και να παρθούν αποφάσεις για την επιστροφή στην πόλη μας. 45 χρόνια να μας καρτερεί είναι πολλά…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ