Ανακοίνωσε Μπεντζαμίν Λαμπό και τέρμα οι αμυντικές εκκρεμότητες!

Πρόκειται για σπουδαία προσθήκη, καθότι ο 32χρονος στόπερ αγωνίστηκε σε υψηλό επίπεδο στο Βέλγιο, φορώντας μεταξύ άλλων τη φανέλα της Αμβέρσας, της Λιρς, της Σερκλ Μπριζ και άλλων ομάδων...

Τον Βέλγο κεντρικό αμυντικό Μπεντζαμίν Λαμπό, ανακοίνωσε η Νέα Σαλαμίνα, και πλέον έκλεισαν οποιεσδήποτε εκκρεμότητες υπήρχαν για την αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Λαμβάνοντας υπόψη το βιογραφικό του παίκτη, πρόκειται για σπουδαία προσθήκη, καθότι ο 32χρονος στόπερ αγωνίστηκε σε υψηλό επίπεδο στο Βέλγιο, φορώντας μεταξύ άλλων τη φανέλα της Αμβέρσας, της Λιρς, της Σερκλ Μπριζ και άλλων ομάδων.

Αναλυτικά: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία του με τον ποδοσφαιριστή Μπεντζαμίν Λαμπό. O Λαμπό είναι Βελγικής καταγωγής, είναι 32 ετών, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και αγωνίστηκε κυρίως σε ομάδες του Βελγίου. Ο Λαμπό έχει υπογράψει συμβόλαιο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και με δικαίωμα ανανεωσης για ακόμη ένα χρόνο και θα μεταβεί τις επόμενες μέρες στη Βουλγαρία όπου θα ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας. Καλωσορίζουμε τον Λαμπό στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ερυθρόλευκη φανέλα».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΠΗΓΗΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ