Ανακοίνωσε ανανέωση με Βαρνάβα και σπουδαία χορηγική συνεργασία η Νέα Σαλαμίνα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του πετοσφαιρικού τμήματος της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κύπριο ακραίο Αντώνη Βαρνάβα, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20. «Ευχόμαστε στον Αντώνη πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα!», τονίζεται. 

Παράλληλα, το πετοσφαιρικό τμήμα ανανέωσε μία σπουδαία χορηγική συνεργασία και με την εταιρία Ν. Papas Group και στη νέα σεζόν η προσφυγική ομάδα θα φέρει την ονομασία Ν. Papas Group Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου.

«Είναι με μεγάλη μας χαρά που έχουμε την N. PAPAS GROUP στην ομάδα χορηγών μας. Για περισσοτερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της εταιρίας στον κατασκευαστικό κλάδο και στην ανάπτυξη γης μπορείτε να επισκεφθήτε την ιστοσελίδα της Ν. Papas Group (ΕΔΩ) ή στην σελίδα της Ν. Papas Group στο Facebook Ν. Papas Group. Ευχαριστούμε την Ν. Papas Group και τον Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρίας Νίκο Παπά για την εμπιστοσύνη τους προς το σωματείο μας και ευελπιστούμε σε μια μακροχρόνια συνεργασία των δυο πλευρών», τονίζεται.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ