«Αν δεν το κάνετε για εμάς, τότε για ποιο λόγο ασχολείστε με το ποδόσφαιρο;»

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας με ανακοίνωση τους τοποθετούνται ξανά κατά της κάρτας οπαδούς καλώντας όλα τα σωματεία να συσπειρωθούν και να ζητήσουν την κατάργηση της.

Αναλυτικά:

«Ως σύνδεσμος η απόφαση μας παραμένει η ίδια και απαράλλαχτη. Κατάργηση η ΜΟΝΗ λύση. Ειδικότερα τώρα που προωθούν τον κύριο Ι. Νικολάου ως Γενικό Εισαγγελέα.

Δυστυχώς μόνο η ΑΕΛ και ο Απόλλωνας έχουν ζητήσει την κατάργηση του τρομονόμου. Έχουμε αναλύσει πάμπολλες φορές τους λόγους για τους οποίους εναντιωνόμαστε στο φασιστικό τους σχέδιο. Τα αποτελέσματα του τρομονόμου ήταν ξεκάθαρα. Μια ολόκληρη σεζόν με άδεια γήπεδα βουβά σαν νεκροταφεία. Τα σωματεία δυστυχώς αργοπεθαίνουν για τα έτσι θέλω κάποιων και οι διοικούντες αρνούνται να αντιδράσουν.

Καλούμε όλα τα σωματεία να συσπειρωθούν και να ζητήσουν σύσσωμα την κατάργηση της κάρτας οπαδού. Τότε και μόνο τότε θα νικήσουμε τα σχέδια τους. Η αγάπη των κάθε οργανωμένων προς την ομάδα τους αδιαμφισβήτητη. Αν δεν το κάνετε για εμάς τότε για ποιο λόγο ασχολείστε με το ποδόσφαιρο; Κλείνοντας τονίζουμε άλλη μια φορά: ή αυτοί ή εμείς».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ