aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΆλλαξε προς το καλύτερο

Άλλαξε προς το καλύτερο

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Είναι γεγονός πως η αγωνιστική αναγέννηση της Νέας Σαλαμίνας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Στάικο Βεργέτη, ο οποίος από τη μέρα που ανέλαβε τα ηνία φρόντισε να αλλάξει τον τρόπο που αγωνιζόταν η ομάδα, ενώ ανύψωσε και το ηθικό των ποδοσφαιριστών μετά τις συνεχόμενες αποτυχίες στο πρωτάθλημα.

Με λίγα λόγια, η έλευση του Ελλαδίτη προπονητή επηρέασε θετικά την ομάδα, που στα παιχνίδια με τον Βεργέτη στον πάγκο της, θυμίζει την περσινή καλή Νέα Σαλαμίνα. Συγκεκριμένα, στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΖ (5-1), που έπρεπε οπωσδήποτε να κερδηθεί, οι ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί και πήραν σχετικά εύκολα το πρώτο τους τρίποντο, ενώ στην αναμέτρηση με την πρωτοπόρο ΑΕΚ, τους έλειπε η τύχη για να πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας που πραγματικά άξιζαν.

Πάνω στις πολύ καλές εμφανίσεις των δύο αυτών αγώνων καλούνται να κτίσουν οι ερυθρόλευκοι για να βελτιωθούν περισσότερο και ν’ αρχίσουν να συλλέγουν τους βαθμούς που χρειάζονται για να υλοποιήσουν τους στόχους που έχουν θέσει στη φετινή σεζόν. Ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια με δυνατούς αντιπάλους, όπως η ΑΕΛ στο Τσίρειο και η Ομόνοια στο «Αμμόχωστος». Η Νέα Σαλαμίνα είναι το αουτσάιντερ, όμως θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό βαθμολογικό κέρδος.

Στα θετικά καταγράφεται το γεγονός ότι ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, αφού και ο Τσίνα αναμένεται ότι θα είναι έτοιμος μέχρι το παιχνίδι του Σαββάτου στη Λεμεσό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ