aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ακόμα δεν είδατε τίποτα από τον Κωστή»

«Ακόμα δεν είδατε τίποτα από τον Κωστή»

Στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος και αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν στο ρεπορτάζ των ερυθρόλευκων.

Τι είπε για τον Μιντίκκη, ο οποίος οδεύει προς Δόξα, για το θέμα με τον Κίνγκσλεϊ αλλά και τους Μαργκάσα και Κωστή.

Για τον Μιντίκκη: «Δεν είμαστε έτοιμοι να πούμε περισσότερα, φαίνεται ο Κωνσταντίνος θα συνεχίσει κάπου αλλού. Αυτή τη στιγμή είναι ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας, είμαστε σε διαδικασία για να λύσουμε το συμβόλαιο του. Η εκτίμηση και από τις δύο πλευρές είναι δεδομένη».

Για τον Κίνγκσλεϊ: «Δεν έληξε. Υπάρχει αισιοδοξία από πλευράς μας ότι θα κλείσει θετικά το θέμα του Κινγκ. Κοντεύει η έναρξη των προπονήσεων και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις».

Για το θέμα Μαργκάσα: «Έχουμε διευθετήσει κάποια θέματα όσο αφορά την μετακίνηση του Ρενάτο στην Ανόρθωση, νομίζω ότι την επόμενη εβδομάδα θα τελειώσει».

Για τον Κωστή: «Είναι κάτι που βλέπαμε, έχει όλα τα φόντα για να κάνει μεγάλη καριέρα. Είμαστε χαρούμενοι που είδαμε και τον Κωστή αλλά και τον Κούσουλο να παίζουν για την Εθνική. Ο Κωστή δουλεύει σκληρά το αξίζει και κάθε μέρα ανεβαίνει η αξία του. Αυτό που έχει δει και παραμιλά όλη η Κύπρος για τον Κωστή δεν είναι η αξία αυτού του μεγάλου ποδοσφαιριστή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ