aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑγωνία για Τζολοβάρτ στην Νέα Σαλαμίνα

Αγωνία για Τζολοβάρτ στην Νέα Σαλαμίνα

Η Νέα Σαλαμίνα έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 26 Ιανουαρίου, όταν στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής επιβλήθηκε εντός έδρας του ουραγού Ερμή με την ψυχή στο στόμα (1-0).

Από τότε, έδωσε τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, αδυνατώντας να βρει τον δρόμο προς τη νίκη (Δόξα 1-1, Ανόρθωση 0-2, ΑΕΛ 2-3), μένοντας έτσι χωρίς τρίποντο για έναν ολόκληρο μήνα. Παρόλα αυτά και ιδιαίτερα μετά τη δικαίωση του Απόλλωνα από τον αθλητικό δικαστή της ΚΟΠ, «κλείδωσε» θέση στην πρώτη εξάδα, κάτι που ασφαλώς αποτελεί τεράστια επιτυχία.

Τώρα, στόχος είναι να μπει στη δεύτερη φάση του μαραθωνίου έχοντας πιστώσει στο ταμείο άλλους τρεις βαθμούς στο κυριακάτικο εντός έδρας ματς με την Αλκή. Να ανέβει, δηλαδή, στους 33 βαθμούς και με περισσότερες απαιτήσεις να διεκδικήσει στη συνέχεια πιο υψηλή θέση στην τελική κατάταξη.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θα περιμένει μέχρι αύριο ώστε να διαπιστώσει εάν ο Ρομάν Τζολοβάρτ θα τεθεί στη διάθεσή του. Ο δυναμικός αμυντικός, με τεράστια προσφορά στην πορεία της Νέας Σαλαμίνας, κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να γυμναστεί σε φουλ ρυθμό και να πάρει θέση στην αποστολή. Από εκεί και πέρα, ο προπονητής της ομάδας της Αμμοχώστου υπολογίζει σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι στις υπηρεσίες του Τζαΐλσον Αραούζο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ