aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑγωνία για τον Τζολοβάρτ στη Νέα Σαλαμίνα

Αγωνία για τον Τζολοβάρτ στη Νέα Σαλαμίνα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Ρομάν Τζολοβάρτ αποχώρησε τραυματίας από τον προψεσινό επαναληπτικό της Νέας Σαλαμίνας με την ΑΕΚ, στη φάση των «16» του κυπέλλου. Ο Καταλανός αποχώρησε στο 63ο λεπτό, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στο γαστροκνήμιο. Σήμερα θα γίνει γνωστό πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του και οι ερυθρόλευκοι εύχονται να μη στερηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής τους. Έτσι και αλλιώς, επειδή συμπλήρωσε δέκα κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα, δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί μεθαύριο απέναντι στη Δόξα και ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ελπίζει πως θα τον έχει στη διάθεσή του στο ματς που ακολουθεί με την Ανόρθωση.

Από εκεί και πέρα, έπιασε δουλειά ο νεοαποκτηθείς Τόνια Τισντέλ, ο οποίος βρίσκεται από προχθές στην Κύπρο, παρακολουθώντας το 0-2 από την ΑΕΚ. Πριν από την έναρξη του ματς είχε ανακοινωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών για έξι μήνες και δικαίωμα ανανέωσης για την επόμενη σεζόν. Όσο για την αναμέτρηση με τη Δόξα, θα επανέλθουν στο βασικό σχήμα οι Ρόμπερτ Βεσελόφσκι, Ιβάν Φουστάρ, Άντερσον Κορέια, Τιάγκο, Κίνγκσλι Ονουέγκμπου και κατά πάσα πιθανότητα ο Φαρσάντ Νουρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ