aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Αγαπημένε μας πρόεδρε…»

«Αγαπημένε μας πρόεδρε…»

Το τμήμα των Ακαδημιών της Νέας Σαλαμίνας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την αποχώρηση του Πάρη Ανδρέου από τη διοίκηση των ερυθρόλευκων, ενώ εκφράζονται ευχαριστίες και ευχές.

Αναλυτικά:

«Αγαπημένε Πάρη Ανδρέου, το οικοδόμημα των Ακαδημιών Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου και ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Τσούκκας θα ήθελαν να σας εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες για την άψογη συνεργασία που είχαμε καθόλη την διάρκεια της θητείας σας ως πρόεδρος του Σωματείου Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου.

Η συμβολή σας και το συνεχόμενο αληθινό σας ενδιαφέρον, παρόλο τον περιορισμένο σας χρόνο, για τις Ακαδημίες και τα τεκταινόμενα συνέβαλαν θετικά στην πραγματοποίηση πολλών από τους στόχους των Ακαδημιών.

Δεν θα ξεχάσουμε τα ποδοσφαιρικά σας προσόντα σε στιγμές χαλάρωσης, την χαρά, την δύναμη και την ικανοποίηση που δίνατε σε όλους μας σε κάθε σας επίσκεψη. Τέλος θα θέλαμε να επισημάνουμε ακόμα κάτι.

Λέγατε πολλά από αυτά που λένε όλοι, με μια όμως διαφορά. Εσείς τα κάνατε πράξη! Καλή επιτυχία αγαπημένε μας πρόεδρε και σας ευχόμαστε τα καλύτερα! Δεν σ’ αφήσαμε μόνη ποτέ!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ