aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΤο σταυροδρόμι της Νέας Σαλαμίνας

Το σταυροδρόμι της Νέας Σαλαμίνας

Την ευκαιρία να εδραιωθεί στην πρώτη εξάδα, τέσσερις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος έχει η Νέα Σαλαμίνα στο αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη, μετά τις έξι συναπτές νίκες, συμπεριλαμβανομένου και του κυπέλλου, στοχεύει σε διεύρυνση των επιτυχιών προκειμένου να διατηρήσει ή να διευρύνει τη διαφορά από τους διώκτες της και ασφαλώς, να τεθεί στην αφετηρία της προετοιμασίας για το πρώτο 90λεπτο στην προημιτελική φάση του κυπέλλου με την ΑΕΛ (14/2), με ανεβασμένη τη διάθεση.

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στην Πάφος FC, ο Ελλαδίτης προπονητής θα υπολογίζει στον Μάντζεκ καθώς εξέτισε την ποινή του.

Ωστόσο, μένει εκτός επιλογών ο Καρλίτος που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών. Θα είναι διαθέσιμος για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη. Οι ενθουσιασμένοι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας αναμένεται ότι θα δηλώνουν έντονο «παρών» στο επικείμενο παιχνίδι με την «Κυρία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ