aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΤα κριτήρια περνούν, το τρέξιμο για το οικονομικό δεν σταματά

Τα κριτήρια περνούν, το τρέξιμο για το οικονομικό δεν σταματά

Η Νέα Σαλαμίνα δηλώνει έτοιμη να παραδώσει τον φάκελο των οικονομικών κριτηρίων της ΟΥΕΦΑ (στις 8 Ιουλίου), δίχως να φοβάται πλέον ότι θα αντιμετωπίσει κυρώσεις. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που είχαμε από τις τάξεις της διοίκησης, οι κινήσεις που έγιναν απέφεραν καρπούς και δεν θα προκύψει πρόβλημα.

Για να ξεπεραστεί ο σκόπελος των κριτηρίων, χρειάστηκε πρωτίστως η εξασφάλιση μέρους ενός ποσού από χορηγία της λήξασα σεζόν. Έπειτα συνέβαλε η ανταπόκριση των φίλων της ομάδας στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας και τέλος βοήθησαν κάποιοι διακανονισμοί που έγιναν με ποδοσφαιριστές.

Διακανονισμοί βεβαίως σημαίνουν επιπλέον τρέξιμο για τη διοίκηση, ώστε να ανταποκριθεί σε όσα έχουν συμφωνηθεί. Άλλωστε, δεν είναι μυστικό ότι για τη διασφάλιση της ηρεμίας στις τάξεις των ποδοσφαιριστών πρώτιστο ρόλο διαδραματίζει η έγκαιρη καταβολή του μισθού τους. Αυτό θα είναι το στοίχημα του Πάρη Ανδρέου (φωτό στη μέση) και των συνεργατών του (και) στη νέα σεζόν. Προς αυτή την κατεύθυνση θα εργαστούν λοιπόν, με στόχο να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους.

Όπως λένε, προσδοκούν σε πορεία ανάλογη με αυτήν της λήξασας σεζόν ή και καλύτερης. Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός έγινε εγκαίρως και ο Εουτζέν Νεαγκόε έχει αξιόλογο ρόστερ στη διάθεσή του. Αυτό που μένει είναι να το αξιοποιήσει καταλλήλως. Αν δεν μπει στη μέση το οικονομικό να δημιουργήσει εμπόδια, οι προϋποθέσεις θα είναι ευνοϊκές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ