aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΠροετοιμασία με γεμάτο ιατρικό δελτίο!

Προετοιμασία με γεμάτο ιατρικό δελτίο!

Συνεχίζεται κανονικά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Νέας Σαλαμίνας στην Κυπερούντα. Σήμερα πραγματοποιήθηκε πρωινή προπόνηση και την υπόλοιπη μέρα δόθηκε ώρα για ξεκούραση στους ποδοσφαιριστές που θα προπονηθούν ξανά τη Δευτέρα το απόγευμα.

Την Τρίτη 26/07 θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας με αντίπαλο τον Ερμή στις 17:30 στο γήπεδο της Κυπερούντας και την Τετάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

Όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές, ο Κούλλης Παύλου υποφέρει από θλάση στο τετρακέφαλο του ποδιού του και αναμένεται προς το τέλος τις ερχομένης εβδομάδας να αρχίσει σταδιακά να μπαίνει σε ρυθμούς προπόνησης.

Ο Νεόφυτος Μιχαήλ ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση, δεν θεωρείται κάτι σοβαρό πέρασε από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και του συστήθηκε από το ιατρό της ομάδας ξεκούραση και θα αξιολογηθεί από εβδομάδας.

Ο Ματιάς Τσινκουινί μετά από μια μονομαχία στην προπόνηση της Παρασκευής ένιωσε ενόχληση στο γόνατο αλλά δεν κρίνεται κάτι σοβαρό από Δευτέρα θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Ο νεαρός Θεοδόσης Σιαθάς υποφέρει από ένα τράβηγμα στον γλουτό το οποίο δεν τον αφήνει για την ώρα να προπονηθεί. Θα επαναξιολογηθεί τη Δευτέρα.

Ο Αιγύπτιος Μπασάμ Βαλίντ που βρισκόταν για δοκιμαστικά έχει αποκομίσει τραυματισμό από την προετοιμασία και έτσι επιστρέφει πίσω στη χωρά του σήμερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ