aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΠουρσαϊτίδης: «Το πλάνο λειτούργησε άψογα, ο ΑΠΟΕΛ η πιο φορμαρισμένη ομάδα»

Πουρσαϊτίδης: «Το πλάνο λειτούργησε άψογα, ο ΑΠΟΕΛ η πιο φορμαρισμένη ομάδα»

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση και τη νίκη (2-0) της Νέας Σαλαμίνας επί του Ολυμπιακού ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Σάββας Πουρσαϊτίδης, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα: «Το πλάνο λειτούργησε άψογα».

Όσα δήλωσε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης:

«Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ταξίδεψαν και ήταν κοντά στην ομάδα. Αυτό ήταν ένα έξτρα κίνητρο για μας και τους ποδοσφαιριστές για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να τους χαρίσουμε μια νίκη. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Το πλάνο λειτούργησε άψογα. Είχαμε τρεξίματα και θεωρώ ότι δεν κινδυνέψαμε από τον αντίπαλο. Πετύχαμε δύο τέρματα και αποδείχθηκε μια επαγγελματική νίκη χωρίς να θυμίσουμε όμως τις προηγούμενες εμφανίσεις μας.

Οι προηγούμενες εμφανίσεις δεν έδωσαν τίποτα αλλά η σημερινή έδωσε τρεις πόντους πολύ σημαντικούς απέναντι σε μια ομάδα που καιγόταν για βαθμούς. Βλέπουμε τον επόμενο αντίπαλο. Παίζουμε στην έδρα μας με τον ΑΠΟΕΛ που αυτή την στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα και πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ βελτιωμένοι για να ανταπεξέλθουμε. Δεν έχουμε πολλές μέρες και από αύριο ξεκινά προετοιμασία. Συνεχίζουμε γιατί είναι ένα πολύ μεγάλο πρωτάθλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ