aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΠουρσαϊτίδης: «Μετά τα όργια του πρώτου αγώνα όλοι πάνε στο σπίτι τους ευχαριστημένοι»

Πουρσαϊτίδης: «Μετά τα όργια του πρώτου αγώνα όλοι πάνε στο σπίτι τους ευχαριστημένοι»

Πίκρα για τον αποκλεισμό της Νέας Σαλαμίνας από την ΑΕΛ έβγαλε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης. Ο προπονητής των ερυθρολεύκων στάθηκε στο πέναλτι του πρώτου παιχνιδιού, το οποίος στο τέλος της ημέρας έκρινε την πρόκριση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Cytavision μετά το παιχνίδι:

«Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά. Χωρίς να κινδυνεύουμε μείναμε πίσω στο σκορ όμως καταφέραμε να ισοφαρίσουμε . Στο δεύτερο ημίχρονο μόνο εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε. Το περίεργο πέναλτι στο πρώτο παιχνίδι έκρινε και την επόμενη φάση. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά και ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός».

Στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει ότι η ΑΕΛ κλείστηκε στο δεύτερο ημίχρονο: «Δεν ξέρω αν η ποιότητα μας τους ανάγκασε να βρεθούν εκεί που βρέθηκαν. Είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί τα όργια που έγιναν στο πρώτο παιχνίδι και πλέον έκριναν το αποτέλεσμα. Όλοι πάνε σπίτι τους, όλοι μια χαρά, ευχαριστημένοι. Συνεχίζουν οι άλλοι κύριοι κανονικά όλα καλά, όλα μέλι γάλα».

Στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Καταρχάς τα συλλυπητήρια μας στο ατύχημα των Τεμπών, σε αυτό που έγινε στην Ελλάδα. Δυστυχώς άγγιξε και την ομάδα μας, καλό κουράγιο σε συγγενείς και γονείς.

Υπάρχει μεγάλη στεναχώρια και απογοήτευση από το πώς ήρθε ο αποκλεισμός από την ΑΕΛ. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα έκρινε την πρόκριση. Σήμερα μείναμε πίσω στο σκορ νωρίς, χωρίς ο αντίπαλος να διεκδικήσει κάτι ιδιαίτερο από μια στημένη φάση. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και να βάλουμε πάρα πάρα πολύ πίεση στην ΑΕΛ, ειδικά στο δεύτερο μέρος ήμασταν κυρίαρχοι, δεν τους αφήσαμε να σηκώσουν κεφάλι. Προσπαθήσαμε, πετύχαμε δεύτερο γκολ που ορθώς ακυρώθηκε. Έγινε τεράστια προσπάθεια από τους παίκτες, τον κόσμο. Είμαστε περήφανοι αλλά συνάμα νιώθουμε απογοητευμένοι. Νιώθουμε ότι έβαλαν το χέρι τους στην τσέπη μας κάποιοι και μας… έκλεψαν το πορτοφόλι. Μιλάω για το πρώτο παιχνίδι που δυστυχώς, στην Κύπρο ζούμε, αυτά συμβαίνουν. Ανθρώπινο λάθος, συνεχίζουμε. Εμείς πάμε σπίτι μας οι άλλοι συνεχίζουν κανονικά με τα λάθη τους. Τώρα το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι, για τον επόμενο στόχο που έχει μείνει, που είναι η είσοδος στην εξάδα».

Για το αν το πέναλτι του πρώτου αγώνα έκρινε τελικά την πρόκριση: «Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για το ίδιο. Και οι άνθρωποι της ΑΕΛ είπαν ότι δεν υπήρχε πέναλτι. Δυστυχώς δόθηκε, ότι έγινε έγινε. Δεν μπορούμε να μεμψιμοιρούμε, ούτε να κλαίμε. Το αποτέλεσμα κρίθηκε, η προσπάθεια έγινε, δεν τα καταφέραμε συνεχίζουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ