aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΠουρσαϊτίδης: «Μας επηρέασε το γήπεδο, θα κάνουμε μια κίνηση»

Πουρσαϊτίδης: «Μας επηρέασε το γήπεδο, θα κάνουμε μια κίνηση»

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης παραδέχτηκε ότι η Νέα Σαλαμίνα ηττήθηκε δίκαια από τον Απόλλωνα, ενώ αναφορικά με τη χειμερινή ενίσχυση είπε ότι θα γίνει μία κίνηση:

«Καλησπέρα και καλή χρονιά. Για το παιχνίδι, δεν κάναμε καλή εμφάνιση. Μοιραία δεχτήκαμε δύο γκολ, θα μπορούσαμε και παραπάνω. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι, εάν δεν χάναμε τις δύο ευκαιρίες, όμως ο Απόλλων πήρε δίκαιη νίκη. Μας επηρέασε το γήπεδο, δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλάξαμε κάποια πράγματα, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες και ήρθε το άτυχο αποτέλεσμα. Δεν είναι το τέλος του κόσμου, όμως από τα παιχνίδια έχουμε απαιτήσεις. Την Παρασκευή (σ.σ.: με τη Νέα Σαλαμίνα) θέλω να πιστεύω πως θα εμφανιστούμε καλοί και θα επιστρέψουμε στις νίκες».

Για το στόχο: «Στόχος μας είναι η παραμονή δίχως άγχος. Αυτό είναι δεδομένο. Δεν έχουμε πίεση για την εξάδα, απλώς θέλουμε να μη μπούμε σε περιπέτειες».

Για τις μετεγγραφές: «Θα προχωρήσουμε σε μία κίνηση. Θα ολοκληρώσουμε μία κίνηση. Αν περισσέψει κάτι στο οικονομικό, ίσως κάνουμε άλλη μία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ