aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΠουρσαϊτίδης: «Κάτι λείπει με τις μεγάλες ομάδες»

Πουρσαϊτίδης: «Κάτι λείπει με τις μεγάλες ομάδες»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια του δεύτερου ημιχρόνου έμεινε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, παρά την ήττα της Νέας Σαλαμίνας με 1-3 από τον ΑΠΟΕΛ στο «Αμμόχωστος». Ο Ελλαδίτης προπονητής μίλησε αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού στην κάμερα της Cytavision:

«Συγχαρητήρια στον κόσμο μας, τους ευχαριστούμε πολύ. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι, ξεκινώντας από το πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, σεβαστήκαμε παραπάνω από ό,τι έπρεπε τον αντίπαλο. Μέσα σε πέντε λεπτά δεχθήκαμε δύο γκολ, δεν είχαμε καλή εικόνα αλλά στο δεύτερο ανεβάσαμε την απόδοσή μας, επιβληθήκαμε του αντιπάλου, βάλαμε γκολ γρήγορα, μας έδωσε ψυχολογία.

Είχαμε προϋποθέσεις, ευκαιρία με την κεφαλιά, βάλαμε δύσκολα στον αντίπαλο, αλλά δυστυχώς στο τέλος δεχθήκαμε το τρίτο κι εκεί τελείωσε. Είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια του δεύτερου ημιχρόνου. Με αυτές τις μεγάλες ομάδες κάτι μας λείπει για να πάρουμε κάτι. Κρατάμε την εμφάνιση του β’ μέρους, συνεχίζουμε. Ο αντίπαλος είναι μεγάλος, μετά την αλλαγή προπονητή έχει αλλάξει, υπάρχει πλάνο, μας δυσκόλεψαν. Συνεχίζουμε, είναι μακρύ το πρωτάθλημα.

Όταν μένεις δύο γκολ πίσω και παίζεις με τον ΑΠΟΕΛ είναι φυσιολογικό αν δεν βάλεις γρήγορα γκολ το σκορ μπορεί να ξεφύγει. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε γρήγορα κι έτσι μείναμε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος, βάλαμε πολύ δύσκολα στον αντίπαλο αλλά η ουσία είναι ότι δεν πήραμε κάτι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ