Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια της Νέας Σαλαμίνας στο 2-2 με τον Άρη, τονίζοντας ότι η ομάδα του ακολούθησε σωστά το πλάνο της. Παραδέχθηκε ότι το αποτέλεσμα αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς η ομάδα της Αμμοχώστου προηγήθηκε με 2-0 αλλά δεν πήρε τη νίκη. Ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη και στάθηκε στη φάση της ισοφάρισης, λέγοντας ότι του μετέφεραν πως ίσως υπήρξε χέρι και φάουλ, αλλά θέλει πρώτα να τη δει.
Οι δηλώσεις του στη Cytavision: «Ξέραμε ότι θα έρθει ο Άρης να πιέσει και να προσπαθήσει να επιβληθεί. Είχαμε το δικό μας πλάνο, θεωρώ λειτούργησε πολύ καλά. Προηγηθήκαμε με 2-0 δυστυχώς δεν κερδίσαμε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών, όταν παίζεις με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος είναι σίγουρα ικανοποιητικός ο βαθμός».
Οι κυριότερες τοποθετήσεις στη συνέντευξη Τύπου: «Πρώτα απ΄ όλα θέλω να πω ευχαριστώ στον κόσμο που από το πρώτο μέχρι τελευταίο λεπτό ήταν δίπλα μας. Θέλω να δω τη φάση που δεχθήκαμε την ισοφάριση, μου είπαν για χέρι και για φάουλ, αλλά θέλω να είμαι δίκαιος, θέλω να δω τη φάση πρώτα».














