aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΠουρσαϊτίδης για εξάδα: «Δεν πιστεύαμε το καλοκαίρι... - Στέλνουμε μηνύματα»

Πουρσαϊτίδης για εξάδα: «Δεν πιστεύαμε το καλοκαίρι… – Στέλνουμε μηνύματα»

Χαρούμενος μετά τη νίκη (2-1) της Νέας Σαλαμίνας επί της Ομόνοιας ο Σάββας Πουρσαϊτίδης και αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας, και της μάχης που θα δώσουν οι ερυθρόλευκοι για μια θέση στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Όσα δήλωσε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης:

Αρχικά είπε: «Ήταν υπέρβαση. Είναι σημαντικό να κερδίζεις δύο φορές την Ομόνοια, σε αυτή την κατάσταση που ήταν με συνεχόμενες νίκες και χωρίς να δέχεται γκολ. Μας έβαλε πίεση ο αντίπαλος, ιδιαίτερα στα τελευταία λεπτά, όμως αντέξαμε. Αν και ισοφαριστήκαμε καταφέραμε να βάλουμε και άλλο τέρμα. Ήταν μία νίκη που μας κρατάει στα ψηλά. Δεν πιστεύαμε το καλοκαίρι πως θα είχαμε μία τέτοια πορεία. Σίγουρα πιστέψαμε ότι είχαμε καλά αποδυτήρια, καλό κλίμα. Έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα. Δεν έχουμε χρόνο να πανηγυρίζουμε πέρα από 1-2 μέρες. Μπορώ να είμαι αισιόδοξος μέσα σ’ αυτό το γήπεδο με τον κόσμο μας. Ελπίζουμε για ακόμη καλύτερες μέρες μπροστά στον κόσμο μας. Κερδίσαμε ένα μεγάλο αντίπαλο, συνεχίζουμε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα επόμενα παιχνίδια».

Αν ο στόχος είναι ξεκάθαρα η εξάδα: «Στέλνουμε μηνύματα. Σίγουρα δεν βλέπουμε προς τα κάτω, βλέπουμε και προς τα πάνω. Συνεχίζουμε. Ο στόχος είναι κάθε επόμενο παιχνίδι. Δεν έχουμε καμία πίεση για την εξάδα, δεν είμαστε φαβορί. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Περισσότερα σε λίγο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ