aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟ όρος που έφερε την ανατροπή με Πουρσαϊτίδη

Ο όρος που έφερε την ανατροπή με Πουρσαϊτίδη

Δεν θα συνεχίσουν μαζί την επόμενη σεζόν Νέα Σαλαμίνα και Σάββας Πουρσαϊτίδης. Παρόλο που περί τα τέλη της προηγούμενης βδομάδας και ιδιαίτερα με τις δηλώσεις που ακολούθησαν του αγώνα με την Καρμιώτισσα, διαφάνηκε ότι θα προέκυπτε συμφωνία. Εντούτοις ένας όρος που έθεσε την τελευταία στιγμή ο Ελλαδίτης τεχνικός, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από πλευράς ερυθρολεύκων, έφερε την ανατροπή που έχει ως αποτέλεσμα τέλος του μήνα θα χωρίσει ο δρόμος τους.

Το αίτημα του Πουρσαϊτίδη για ρήτρα €40.000 σε περίπτωση που δεχθεί πρόταση από άλλη ομάδα έγινε αποδεκτό, ενώ την ίδια ώρα η διοίκηση έθεσε τον ίδιο όρο από πλευράς της, ότι θα δικαιούταν να διακόψει το συμβόλαιο με το ίδιο ποσό όποτε το επιθυμούσε. Ο Πουρσαϊτίδης απάντησε θετικά, σημειώνοντας πως σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο να πάρει το ποσό αποζημίωσης εντός 30 ημερών, κάτι που βρήκε αντίθετη τη Νέα Σαλαμίνα, που πρότεινε να γίνει σε δόσεις. Λόγος που καθόρισε και την απόφαση για την επόμενη μέρα, με τη συνεργασία των δύο πλευρών να ολοκληρώνεται τέλος Μαϊου.

Πλέον, οι ερυθρόλευκοι, που σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους ότι «καταθέσαμε τη μεγαλύτερη οικονομική πρόταση που έχει καταθέσει ποτέ το Σωματείο μας σε προπονητή», θα πρέπει να αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του «Πούρσα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ