aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Τροχοπέδη το οικονομικό, αλλά το παλεύει

Νέα Σαλαμίνα: Τροχοπέδη το οικονομικό, αλλά το παλεύει

Η Νέα Σαλαμίνα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο νοικοκυρεμένες οικονομικά ομάδες στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό εξάλλου και δεν ξεφεύγει από τον προϋπολογισμό της σεζόν, παρά τις κατά καιρούς προκλήσεις.

«Μας ενδιαφέρει η επιβίωση της Νέας Σαλαμίνας και να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται», σχολίασε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου, Γιώργος Καζαμίας, εστιάζοντας στα οικονομικά των ερυθρόλευκων: «Η Νέα Σαλαμίνα εκπέμπει υγεία γιατί οι ποδοσφαιριστές θα πληρωθούν στην ώρα τους, έχουμε το δικό μας γήπεδο, το δικό μας προπονητικό κέντρο. Είναι από τα στοιχεία που μετράνε οι ποδοσφαιριστές. Ένα από τα αρνητικά μας είναι το κομμάτι το οικονομικό, που πολλές φορές αποτελεί τροχοπέδη, αλλά έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό και το διαχειριζόμαστε».

Ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν συνεχίζεται παρά τις άνισες οικονομικές συνθήκες. Στο πλαίσιο αυτό, όλα δείχνουν ότι οι Κίσσας και Ντάτκοβιτς θα συνεχίσουν να φορούν τα ερυθρόλευκα, ενώ δεν αποκλείεται να καταβληθεί προσπάθεια να παραμείνει και ο Μαλεκκίδης, με την προϋπόθεση ότι θα είναι δανεικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ