aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Το βλέπει και ως μία ώθηση για το κύπελλο

Νέα Σαλαμίνα: Το βλέπει και ως μία ώθηση για το κύπελλο

Η κλήρωση για την προημιτελική φάση του κυπέλλου έφερε τη Νέα Σαλαμίνα αντιμέτωπη με την Πάφος FC, αντίπαλός της αύριο στο «Στέλιος Κυριακίδης» για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι βλέπουν το αυριανό ματς και ως μια ώθηση ενόψει του μονού αγώνα κυπέλλου, που θα γίνει στο «Αμμόχωστος».

Η ομάδα του Χριστόδουλου Χριστοδούλου, παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης, θα ψάξει επάνοδο στις νίκες αφού προηγήθηκε η ισοπαλία με την ΑΕΖ. Ο Κύπριος τεχνικός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της ομάδας του και θα λάβει τις αποφάσεις του για τις επιλογές για το αρχικό σχήμα.

Σίγουρα θα θελήσει να διαχειριστεί το ρόστερ του, σε μια προσπάθεια να είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές έτοιμοι κυρίως για το ματς κυπέλλου. Η Νέα Σαλαμίνα δεδομένα θα είναι στο δεύτερο γκρουπ στη β’ φάση του πρωταθλήματος και εκεί θα έχει ως κίνητρο την πρωτιά. Παράλληλα θα επιδιώξει να φθάσει όσο πιο μακριά στον θεσμό του Κυπέλλου, έδειξε να έχει τις δυνατότητες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ