aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Το (βασικό) πλάνο ενίσχυσης του ρόστερ

Νέα Σαλαμίνα: Το (βασικό) πλάνο ενίσχυσης του ρόστερ

Από τη στιγμή που η απόφαση για συνέχιση της συνεργασίας με τον Χριστόδουλο Χριστοδούλου λήφθηκε εδώ και καιρό και έπεσαν οι υπογραφές, στη Νέα Σαλαμίνα ενήργησαν εγκαίρως για το υφιστάμενο ρόστερ.

Γι’ αυτό και ανακοινώθηκε εδώ και μέρες ποιοι ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν, με το βάρος πλέον να έχει επικεντρωθεί στις προσθήκες. Η πρόθεση είναι να γίνουν προσεγμένες κινήσεις, σε μια προσπάθεια να αυξηθεί η ποιότητα και να ανέβει επίπεδο η ομάδα της Αμμοχώστου.

Βάσει και των αποχωρήσεων, το βασικό πλάνο ενίσχυσης του ρόστερ στη Νέα Σαλαμίνα περιλαμβάνει: δεύτερο τερματοφύλακα, δύο κεντρικούς αμυντικούς, δύο αριστερούς μπακ, επιτελικό μέσο, αριστερό εξτρέμ και κεντρικό επιθετικό.

Στην πορεία ενδέχεται να προκύψουν κι άλλες ανάγκες και αναλόγως θα κινηθούν οι ερυθρόλευκοι στο μετεγγραφικό παζάρι. Ο Χριστοδούλου σε συνεργασία με μέλη του Δ.Σ. που έχουν ενεργό ρόλο στα του προγραμματισμού ψάχνουν για τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Οι Τόμοβιτς και Λέσγιακς απασχολούν, έγιναν επαφές, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για τους Παπαστυλιανού και Καραγιάννη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ