aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Το κίνητρο της πρωτιάς στο β' γκρουπ

Νέα Σαλαμίνα: Το κίνητρο της πρωτιάς στο β’ γκρουπ

Στη Νέα Σαλαμίνα υπάρχει το κίνητρο της κατάκτησης της πρώτης θέσης στο δεύτερο γκρουπ. Δεν είναι τόσο ισχυρό, αλλά οι ερυθρόλευκοι το θέλουν και το λένε. Με δεδομένο ότι η Ανόρθωση και η ΑΕΛ είναι οι ομάδες πουν την απειλούν, όμως είπε κι ο εκπρόσωπος τύπου, Γιώργος Καζαμίας, «σε περίπτωση που κερδίσουμε την ΑΕΛ διευρύνουμε τη διαφορά».

Στα πλέι άουτ ο στόχος είναι η νίκη σε όλα τα παιχνίδια και εκεί έχει στραμμένη την προσοχή του ο Σάββας Πουρσαϊτίδης και οι παίκτες του. Άλλωστε είναι αποδεκτό ότι οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία είναι επαγγελματίες και οφείλουν να παρουσιάζουν το καλύτερο τους εαυτό.

Η τελική φάση άρχισε με τη νικηφόρο αναμέτρηση κόντρα στον Ακρίτα, αλλά μεθαύριο ο βαθμός δυσκολίας θα είναι πιο ψηλός, αφού υποδέχονται την ΑΕΛ. Κόντρα στους γαλαζοκίτρινους, ο «Πούρσα» δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τιμωρημένους Μάντζιεκ και Τσίκο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ