aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Θέλει να ολοκληρώσει με νίκη τη σεζόν

Νέα Σαλαμίνα: Θέλει να ολοκληρώσει με νίκη τη σεζόν

Στη Νέα Σαλαμίνα θέλουν να κλείσουν ιδανικά τις υποχρεώσεις για τη σεζόν 2022-23. Στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό και μακριά από το βαθμολογικό άγχος, οι ερυθρόλευκοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες που πέτυχαν απέναντι σε Παραλίμνι (4-2) και Δόξα (1-0), δίνοντας χαρά στον κόσμο τους. Ανεξαρτήτως των άλλων αποτελεσμάτων στο β΄γκρουπ, η ομάδα της Αμμοχώστου τερματίζει στη δεύτερη θέση.

Η προσοχή, πάντως, βρίσκεται στα θέματα που άπτονται που προγραμματισμού, με το κεφάλαιο προπονητής να απασχολεί πολύ περισσότερο. Με ανακοίνωση της, η διοίκηση του Λεβαδειακού ενημέρωσε πως ο Γιάννης Πετράκης, που ενδιαφέρει τη Νέα Σαλαμίνα, αποτελεί παρελθόν. Αποχώρησε για προσωπικούς λόγους κι ενώ η διοίκηση των Βοιωτών επιθυμούσε την παραμονή του. Εντός των ημερών, επομένως, θα ξεκαθαρίσει κατά πόσον ο έμπειρος τεχνικός θα αποτελέσει τον εκλεκτό του προσφυγικού σωματείου, αντικαθιστώντας τον Σάββα Πουρσαϊτίδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ