aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Θέλει να κάνει άλλο ένα βήμα για την εξάδα

Νέα Σαλαμίνα: Θέλει να κάνει άλλο ένα βήμα για την εξάδα

Το μεγαλύτερο νικηφόρο σερί στη σεζόν τρέχει η Νέα Σαλαμίνα αυτή την περίοδο και θα θελήσει να το διευρύνει σήμερα με «διπλό» στο «Στέλιος Κυριακίδης» (17:30, Cablenet1) επί της Πάφος FC.

Σαφώς και πρόκειται για δύσκολη αποστολή, όμως οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στα καλύτερά τους και θα θελήσουν να «φωνάξουν» για άλλη μια φορά ότι δεν έχουν να φοβηθούν κανένα αντίπαλο. Με καλή αμυντική συμπεριφορά, στοιχείο που την διακρίνει το τελευταίο διάστημα και παράλληλα με αποτελεσματικότητα, η ομάδα του Πουρσαϊτίδη θα θελήσει να κάνει άλλο ένα βήμα για την εξάδα.

Μάλιστα, με «διπλό» ίσως πατήσει στην έκτη θέση, που θα τονώσει ακόμη περισσότερο το ηθικό των παικτών της. Ο Ελλαδίτης προπονητής δεν υπολογίζει τον Μάντζεκ λόγω καρτών, ενώ αμφίβολοι είναι οι Φράγκος και Μποτεάκ. Αρκετοί ποδοσφαιριστές είναι στο όριο των κίτρινων καρτών.

Οι Ντιακιτέ, Κατσικάς, Καρλίτος, Κλίμοβιτς, Μποτεάκ, Τσίκο έχουν από δύο, Οφόρι, Τιάγκο από πέντε. «Δεν φτάνει που παίζουμε Παρασκευή, ορίστηκε το παιχνίδι στις 17:30» σχολίασε χθες ο Γιώργος Καζαμίας, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια της Νέας Σαλαμίνας αφού είναι δύσκολη ώρα για τον κόσμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ