aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Θέλει εδραίωση στην εξάδα

Νέα Σαλαμίνα: Θέλει εδραίωση στην εξάδα

Στην εξάδα (και συγκεκριμένα στην 5η θέση) βρίσκεται η Νέα Σαλαμίνα μετά το σπουδαίο «διπλό» επί της Πάφος FC την προηγούμενη αγωνιστική και θα επιδιώξει να παραμείνει εκεί μέχρι τέλους της α’ φάσης του πρωταθλήματος. Γι’ αυτό και στο σημερινό ντέρμπι με αντίπαλο την Ανόρθωση στο «Αμμόχωστος» (19:00, Cytavision1), θα θελήσει να φθάσει τις έξι διαδοχικές νίκες και να κάνει άλλο ένα βήμα.

Θα βρεθεί ακόμη πιο κοντά στον στόχο της, τη στιγμή που θα απομένουν τρεις αγωνιστικές για το τέλος της α’ φάσης. Την ίδια ώρα, θα μπορέσει να πάει φόρα και ψυχολογία στο ματς κυπέλλου με την ΑΕΛ την προσεχή Τρίτη.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στα καλύτερά τους και παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας και του σημερινού αγώνα, με τον αντίπαλο να προέρχεται από μεγάλη νίκη, θα θελήσουν να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα. Η κεντρική εξέδρα του «Αμμόχωστος» αναμένεται να είναι υπερπλήρης. Ο Πουρσαϊτίδης αναμένει από τους παίκτες του να βγάλουν την ίδια δίψα για τη νίκη, όπως στα παιχνίδια που προηγήθηκαν.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός μετράει την επάνοδο του Μάντζεκ, ενώ θα απουσιάσει ο Καρλίτος λόγω καρτών. Την ίδια ώρα, δέκα ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας βρίσκονται στο όριο των κίτρινων καρτών. Πρόκειται για τους Μελίσσα, Ντιακιτέ, Κατσικά, Κλίμοβιτς, Τσίκο (έχουν από δύο), Άδωνη, Οφόρι, Τιάγκο, Ντορεγκαράι (από πέντε), Μάντζεκ (οκτώ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ