aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Θα γνωρίζει τι απαιτείται

Νέα Σαλαμίνα: Θα γνωρίζει τι απαιτείται

Η Νέα Σαλαμίνα θα γνωρίζει τι αποτέλεσμα θα χρειάζεται απέναντι στον ΑΠΟΕΛ ώστε να βρίσκεται στην εξάδα με το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος, καθώς η Ομόνοια αγωνίζεται σήμερα με την Καρμιώτισσα.

Ακόμη και με νίκη των πρασίνων, οι ερυθρόλευκοι θα ξέρουν ότι με νίκη επί του ΑΠΟΕΛ αύριο, όσο δύσκολη κι αν είναι μια τέτοια αποστολή, θα βρίσκονται στο πρώτο γκρουπ στη Β’ φάση. Ο αποκλεισμός στο κύπελλο, όπως τονίζουν, δεν θα αφήσουν να τους επηρεάσει.

Ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους και με πίστη και αποφασιστικότητα θα πάνε αύριο στο ΓΣΠ για να κυνηγήσουν το «διπλό». Δεν θέλουν με τίποτα να χαθεί και ο δεύτερος στόχος σε διάστημα μερικών ημερών, παρόλο που και στην εξάδα να μην βρεθούν δεν θα είναι αποτυχία. Άλλωστε εδώ που βρίσκονται έχουν κάνει ήδη τη μεγάλη υπέρβαση. Όμως, από τη στιγμή που είναι τόσο κοντά στη πηγή, θέλουν κιόλας να ξεδιψάσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ