aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Τεστ αντοχών με τον Παναθηναϊκό

Νέα Σαλαμίνα: Τεστ αντοχών με τον Παναθηναϊκό

Η Νέα Σαλαμίνα δίνει στις 18:30 (απευθείας από Cytavision2) φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο στάδιο «Αμμόχωστος», στο οποίο ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θα έχει την ευκαιρία να… πειραματιστεί, αντλώντας χρήσιμα συμπεράσματα όσον αφορά στη συνέχεια της σεζόν.

Αναμένεται ότι θα «ανακατέψει την τράπουλα» του αρχικού σχήματος, θα καταγράψει τον βαθμό αντίδρασης σε άκρως απαιτητικό τεστ και αναλόγως θα προσαρμόσει το πλάνο του για το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος απέναντι στην Καρμιώτισσα που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (12/12).

Το σημερινό φιλικό 90λεπτο έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αμμοχώστου. Οι δύο ομάδες θα εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας πανό με μήνυμα για την κατεχόμενη μας πόλη. Πριν από την έναρξή του, η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας θα τιμήσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και την ομάδα στην οποία εργάζεται. Μέχρι χθες, είχαν διατεθεί πέραν των 1.300 εισιτηρίων, με τη ζήτηση να παραμένει μεγάλη, σύμφωνα με τους παράγοντες των ερυθρολεύκων. Μετά το φιλικό, η αποστολή του Παναθηναϊκού θα επιστρέψει στην Αθήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ