aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Τα λέει φιλικά με Ανόρθωση, Ολυμπιακό και Ερμή

Νέα Σαλαμίνα: Τα λέει φιλικά με Ανόρθωση, Ολυμπιακό και Ερμή

Ενημέρωση από τη Νέα Σαλαμίνα για τα τρία φιλικά κόντρα σε Ερμή (10/8), Ανόρθωση (13/8) και Ολυμπιακό (20/8), τα οποία θα πραγματοποιηθούν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η ενημέρωση της Νέας Σαλαμίνας:

Επέστρεψε χθες η ομάδα μας από τη Βουλγαρία, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμάσίας της. Οι συνθήκες ήταν εξαιρετικές και ο προπονητής και το επιτελείο του είχε το χρόνο να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Με την επιστροφή της ομάδας θα πραγματοποιηθούν ακόμα 3 φιλικά παιχνίδια πριν την έναρξη του πρωταθλήματος στις 27 Αυγούστου. Όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο N.Papas Group – ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ και έχουν οριστεί για τις 20:00.

Τα φιλικά αναλυτικά:

10/08 – Ερμής
13/08 – Ανόρθωση
20/08 – Ολυμπιακός

Επίσης, το Σωματείο μας σε συνεννόηση με τον Ερμή Αραδίππου έχουν αποφασίσει από κοινού ότι μέρος των εσόδων του φιλικού της Τετάρτης θα διατεθούν για να βοηθήθει ο δεκάχρονος Κυριάκος Σπάος στον δύσκολο αγώνα που δίνει για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί. Οι σκέψεις μας και οι ευχές μας είναι με τον Κυριάκο για να κερδίσει και αυτή τη φορά τη μάχη.

Png 20220808 122331 0000 800x800

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ