aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Τα δύο πρόσωπα και ο σεβασμός στον αντίπαλο

Νέα Σαλαμίνα: Τα δύο πρόσωπα και ο σεβασμός στον αντίπαλο

Διπρόσωπη ήταν η Νέα Σαλαμίνα στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Κακή στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 και αρκετά καλή στο δεύτερο, μειώνοντας σε 1-2 (Φελίπε 46’) και έχοντας ευκαιρίες για την ισοφάριση, αλλά στο τέλος έχασε με 1-3.

Οι ερυθρόλευκοι δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στην επιτυχία της προηγούμενης αγωνιστικής και επανήλθαν στα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ο Πουρσαϊτίδης απέδωσε ώς ένα βαθμό την ήττα στον μεγάλο σεβασμό που έδειξε η ομάδα του στον ΑΠΟΕΛ στο πρώτο ημίχρονο.

«Στο δεύτερο επιβληθήκαμε του αντιπάλου. Πετύχαμε ένα γκολ γρήγορα και του βάλαμε δύσκολα, αλλά…» είπε. Και σημείωσε ότι «κάτι μας λείπει με τις μεγάλες ομάδες στην έδρα μας». Ο Ελλαδίτης τεχνικός μίλησε και για μετεγγραφές, λέγοντας ότι η σκέψη τους βρίσκεται και στη μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου. «Έχουμε στο πλάνο να κάνουμε 1-2 μετεγγραφές. Πρέπει να δούμε τα οικονομικά μας», σχολίασε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ