aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Συνέχεια στον «μικρό άθλο»

Νέα Σαλαμίνα: Συνέχεια στον «μικρό άθλο»

Η εκτός έδρας νίκη της Νέας Σαλαμίνας επί της Δόξας άνοιξε ακόμη περισσότερο την όρεξη των ερυθρόλευκων. Ας μην ξεχνάμε ότι είχε προηγηθεί η εκκωφαντική πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Coca-Cola επί της ΑΕΚ με 4-0 κι η ψυχολογία όλων εκτινάχθηκε στα ύψη.

Η εξάδα δεν είναι τόσο μακριά, η διαφορά διατηρήθηκε στους τέσσερις βαθμούς από τον Απόλλωνα και στους έξι βαθμούς από τον Άρη και την Ομόνοια. Είναι γι’ αυτό που ο κυριακάτικος αγώνας με αντιπάλους τους «τριφυλλοφόρους» έχει τεράστια σημασία. «Αν κερδίσουμε την Ομόνοια, ναι βάζουμε υποψηφιότητα για την εξάδα, χωρίς να είμαστε φαβορί. Σε διαφορετικό αποτέλεσμα τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Δεν εξαρτάται από μας η εξάδα, είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο», σχολίασε ο Σάββας Πουρσαΐτίδης που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης και του σεβασμού όλων των Σαλαμιναίων.

Εκ μέρους της διοίκησης, ο εκπρόσωπος Τύπου Γιώργος Καζαμίας θεωρεί την πορεία των ερυθρόλευκων «ένα μικρό άθλο» και πρόσθεσε: «Η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της. Η Ομόνοια βρίσκεται σε καλό φεγγάρι όπως και εμείς. Ένα παιχνίδι χωρίς κόσμο στο δικό μας γήπεδο. Θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Εκ των πραγμάτων πρόκειται για μια σημαντική αναμέτρηση, στην οποία η ομάδα του Σάββα Πουρσαΐτίδη θα επιδιώξει την τρίτη σερί της στο πρωτάθλημα και την τέταρτη μαζί με το κύπελλο. Κι εφόσον πάει από υπέρβαση σε υπέρβαση, αν τα καταφέρει θα είναι η πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν που θα φτάσει σε σερί εννέα βαθμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ