aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Στην πρωτοπορία μέχρι τέλους

Νέα Σαλαμίνα: Στην πρωτοπορία μέχρι τέλους

Πικρή γεύση άφησε στη Νέα Σαλαμίνα η απουσία της από την εξάδα. Ναι μεν δεν αποτελούσε τον στόχο της με την έναρξη της σεζόν, όμως βρέθηκε τόσο κοντά. Ωστόσο, στην ομάδα της Αμμοχώστου δεν θα τα βάψουν και μαύρα, αλλά θα θελήσουν στο δεύτερο γκρουπ να πάρουν νίκες και να διατηρηθούν στην πρώτη θέση μέχρι τέλους.

Αυτό είναι το βασικό κίνητρό τους, την ώρα που στην πορεία θα αρχίσουν να σκέφτονται και την επόμενη σεζόν. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θα θελήσει να βρει κι άλλα κίνητρα για τους ποδοσφαιριστές του. Όπως τόνισε αμέσως μετά το ματς με τον ΑΠΟΕΛ, που οριστικοποιήθηκε η παρουσία της Νέας Σαλαμίνας στο δεύτερο γκρουπ, «δεν σκέφτομαι την επόμενη χρονιά, αλλά τη φετινή.

Πολλοί παίκτες δεν έχουν συμβόλαιο, αυτό είναι καλός λόγος για να παίξουν καλά». Ο Ελλαδίτης τεχνικός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της ομάδας του, για το αυριανό πρώτο παιχνίδι στη Β’ φάση με αντίπαλο τον Ακρίτα στο «Αμμόχωστος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ