aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Σέβεται τον ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν τον φοβάται

Νέα Σαλαμίνα: Σέβεται τον ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν τον φοβάται

Με αποφασιστικότητα, πείσμα και υπομονή, η Νέα Σαλαμίνα θα διεκδικήσει το βαθμολογικό όφελος απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Έχει σημειωθεί αρκετές φορές στο ερυθρόλευκο «στρατόπεδο» πως αγωνιζόμενοι εντός έδρας, ο ξεκάθαρος στόχος είναι η νίκη, κάτι που θα αναζητήσει το σύνολο του Σάββα Πουρσαϊτίδη σε άλλο ένα 90λεπτο στο «Αμμόχωστος».

Ο Ελλαδίτης προπονητής έχει αναλύσει τον αντίπαλο, τα είπε επισταμένως με τους ποδοσφαιριστές και προσδοκεί ότι θα… φρενάρει την αλάνθαστη πορεία των γαλαζοκιτρίνων με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργο Καζαμία, εκτός επιλογών του προπονητή είναι οι Φλοριάν Τολεμές και Κωνσταντίνος Σεργίου. Ο Καρλίτος κέρδισε τη μάχη με τον χρόνο και μετά από ένα περίπου μήνα θα είναι διαθέσιμος. Η αποχή από την ενεργό αγωνιστική δράση αποτελεί μειονέκτημα για τον Αγκολέζο μέσο. Επομένως είναι απόφαση του προπονητή κατά πόσον θα τον χρησιμοποιήσει, την ίδια ώρα που είναι απόφαση της τελευταίας στιγμής εάν ο Γιώργος Κατσικάς θα συμπεριληφθεί στις επιλογές του Πουρσαϊτίδη. «Δεν θα ρισκάρουμε καθόλου εάν δεν είναι έτοιμος», ξεκαθάρισε ο Καζαμίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ