aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Ψάχνει πρώτο γκολ και νίκη στο «Αλφαμέγα»

Νέα Σαλαμίνα: Ψάχνει πρώτο γκολ και νίκη στο «Αλφαμέγα»

Την ώρα που εντείνονται οι ενέργειες για εξεύρεση νέας διοίκησης στη Νέα Σαλαμίνα, ενόψει της Γενικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα, η ομάδα δίνει συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της. Σήμερα, πάει στο Στάδιο «Αλφαμέγα» για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ (19:00, Cytavision1).

Στις προηγούμενες τρεις επισκέψεις της στο νέο γήπεδο της Λεμεσού, δέχθηκε ισάριθμες ήττες από τις ομάδες της πόλης, χωρίς να πετύχει γκολ. Αρχικά από τον Απόλλωνα (0-2), μετά από την ΑΕΛ για το κύπελλο (0-1) και καπάκι από τον Άρη (0-3). Στο σημερινό ματς θα ψάξει την πρώτη νίκη της στο «Αλφαμέγα», τερματίζοντας και το μίνι αρνητικό σερί, καθώς στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια δεν πανηγύρισε.

Οι ερυθρόλευκοι, λοιπόν, πάνε με στόχο την καλή εμφάνιση και το «διπλό». Κίνητρό τους η επάνοδος στην πρωτιά του β’ ομίλου. Αυτό θα συμβεί εφόσον δεν κερδίσει η Ανόρθωση τον Ολυμπιακό, που αγωνίζονται την ίδια ώρα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ