aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Πρόγραμμα μετ’ εμποδίων

Νέα Σαλαμίνα: Πρόγραμμα μετ’ εμποδίων

Με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θα δώσει ανάσες στους ποδοσφαιριστές του με στόχο να επιστρέψουν ξεκούραστοι και ορεξάτοι.

Γι’ αυτό και μετά τη σημερινή προπόνηση θα απολαύσουν τριήμερο ρεπό (συμπίπτει και με την γιορτή της 25ης Μαρτίου) και θα ξαναφορέσουν σορτσάκι την ερχόμενη Δευτέρα. Επόμενο εμπόδιο της Νέας Σαλαμίνας στην προσπάθειά της για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο β’ γκρουπ, είναι η Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στις 31 Μαρτίου.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν «ζόρικο» πρόγραμμα, ως προς τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων τους, γεγονός που επισήμανες σε δηλώσεις του και ο εκπρόσωπος Τύπου, Γιώργος Καζαμίας. «Στα τελευταία δύο παιχνίδια στην έδρα μας πληρώσαμε και από την τσέπη μας τις διαιτησίες.

Παίζουμε Μεγάλη Πέμπτη και Τρίτη του Πάσχα. Η Νέα Σαλαμίνα γιορτάζει φέτος τα 75χρονα της. Προγραμματίσαμε εκδήλωση στις 8 Απριλίου και μας όρισαν παιχνίδι με την Καρμιώτισσα. Είναι ενοχλητικό. Είμαστε σε συνεννόηση με την ομάδα της Καρμιώτισσας και λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα για κοινό αίτημα αλλαγής της ημέρας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά στις συζητήσεις για τη νέα σεζόν, με τον τεχνικό διευθυντή Μάκη Παπαϊωάννου και τον προπονητή της ομάδας, Σάββα Πουρσαϊτίδη, σύμφωνα με τον Γιώργο Καζαμία, η διοίκηση έχει πράξει τα δέοντα κι έχει τεθεί χρονοδιάγραμμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ