aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Πήρε Φιάκα, παρελθόν ο Λεμέσιος

Νέα Σαλαμίνα: Πήρε Φιάκα, παρελθόν ο Λεμέσιος

Την απόκτηση του Σωτήρη Φιάκα ανακοίνωσε η Νέα Σαλαμίνα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν επίσης την αποχώρηση του Ανδρέα Λεμέσιου από την ομάδα.

Η ανακοίνωση της Νέας Σαλαμίνας για τον Φιακά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει ότι έχει έρθει σε συμφωνία τριετούς συνεργασίας με τον 23χρονο Κύπριο Σωτήρη Φιάκα. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί 1η Ιουνίου 2022.

Ευχόμαστε στο Σωτήρη πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα!

Η ανακοίνωση της Νέας Σαλαμίνας για τον Λεμέσιο:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει ότι με την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο Αντρέας Λεμέσιος αποχωρεί από το ρόστερ της ομάδας μας.

Ο Αντρέας, γέννημμα-θρέμμα του Σωματείου μας, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τις ακαδημίες της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ. Φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της ανδρικής ομάδας την ποδοσφαιρική την περίοδο 2014-2015 και από τότε καθιερώθηκε στο ρόστερ με κάποιες μικρές διακοπές, όπου αποχώρησε με δανεισμό. Καθόλη τη διάρκεια της πορείας του, έδωσε τον καλύτερο του εαυτό για το Σωματείο μας και συνέβαλε στην επίτευξη των στόχων μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Αντρέα για τη συνεργασία και τον επαγγελματισμό που επέδειξε όλα αυτά τα χρόνια. Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε προσωπική και επαγγελαμτική επιτυχία και ότι καλύτερο για το μέλλον!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ