aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Περιμένοντας τον «Πούρσα»

Νέα Σαλαμίνα: Περιμένοντας τον «Πούρσα»

Η πολύ καλή πορεία της Νέας Σαλαμίνας, το πολύ καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε κατά διαστήματα και ο πολύ ψηλός βαθμός αποδοχής του στο κόσμο των ερυθρόλευκων, δικαίως ανέβασαν τις μετοχές του Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Προφανώς οι μετοχές αυτές θα εξαργυρωθούν στις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του. Κι ενώ «διαφαινόταν» ότι η διαδικασία θα ήταν τυπική, κάπου σκαλώνει, θέλει τον χρόνο της, ενώ κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την εξέλιξή της. Το επιβεβαιώνει εμμέσως ο εκπρόσωπος Τύπου των ερυθρόλευκων, Γιώργος Καζαμίας.

«Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το θέμα των διαπραγματεύσεων μακριά από τη δημοσιότητα. Δεν ξέρω από πού προέκυψε το 70% ως πιθανότητες για να αποχωρήσει. Καταθέσαμε βελτιωμένη πρόταση τόσο στον προπονητή μας όσο και στον τεχνικό μας διευθυντή κι αναμένουμε την απάντησή τους», ανάφερε χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι δεν έχουν τεθεί χρονοδιαγράμματα. «Καλό θα ήταν αν τα καταφέρουμε να έχουμε κατάληξη μέχρι το Πάσχα. Καταθέσαμε μία πολύ καλή πρόταση βάσει των δεδομένων μας. Θα ήταν πολύ καλό να υπογράψουμε και τους δύο γιατί έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει χημεία μεταξύ τους», κατέληξε επί του θέματος ο Γιώργος Καζαμίας.

Οι ερυθρόλευκοι επανήλθαν στις προπονήσεις για τον μεθαυριανό αγώνα με αντίπαλο την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Το «διπλό» θα ενισχύσει τις πιθανότητές τους για την κατάληψη της πρωτιάς στο β’ γκρουπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ