aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Περιμένοντας τις υπογραφές

Νέα Σαλαμίνα: Περιμένοντας τις υπογραφές

Λόγω της διακοπής για τους αγώνες της εθνικής, όπως σε όλες τις ομάδες, έχει χαμηλώσει λίγο η ένταση στη Νέα Σαλαμίνα. Ωστόσο, οι διεργασίες είναι πολυεπίπεδες και σε επίπεδο διοίκησης συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Όπως ανέφερε κι ο εκπρόσωπος Τύπου, Γιώργος Καζαμίας, «τρέχουν» οι προετοιμασίες για τη Γενική Συνελευση, η ανανέωση της συνεργασίας με τους Σάββα Πουρσαϊτίδη και Μάκη Παπαϊωάννου, ενώ στο… βάθος είναι και ο σχεδιασμός της νέας σεζόν. Αναμένεται ότι τα πλείστα μέλη της διοίκησης θα πάρουν ψήφο εμπιστοσύνης για να συνεχίσουν, ενώ όλοι είναι πολύ αισιόδοξοι ότι Παπαιωάννου και Πουρσαϊτίδης θα συνεχίσουν στο ερυθρόλευκο καράβι. «Όταν θέλουν και οι δύο πλευρές θα βρεθεί η χρυσή τομή», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Γιώργου Καζαμία.

Μόλις μπουν οι υπογραφές στα νέα συμβόλαια, θα αρχίσει πιο εντατικά η προσπάθεια για τη δόμηση μιας ομάδας καλύτερη από την υφισταμένη. Πολλοί ποδοσφαιριστές θα μείνουν στο «Αμμόχωστος», ενώ βελτιωτικές κινήσεις θα αφορούν σε αδυναμίες που έχουν εντοπιστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ