aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Πέρασε αέρας από την Περιστερώνα

Νέα Σαλαμίνα: Πέρασε αέρας από την Περιστερώνα

Την ανωτερότητά της επιβεβαίωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η Νέα Σαλαμίνα απέναντι στην ουραγό Δόξα, περνώντας αέρας από την Περιστερώνα. Η ομάδα της Αμμοχώστου επιβλήθηκε άνετα με 3-0 από το ημίχρονο (Μπεχαράνο 27’, Νάρσινγκ 39’, Μιγκελίτο 43’), διάστημα που ήταν αποτελεσματική. Μετουσίωσε σε γκολ τις τρεις από τις πέντε τελικές προσπάθειες στον στόχο (είχε έξι συνολικά). Ακολούθως έκανε διαχείριση, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα.

Οι ερυθρόλευκοι τερμάτισαν ένα σερί τριών ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, έφθασαν στη δέκατη νίκη τους και στους 34 βαθμούς. Μπορεί η ομάδα του Χριστόδουλου Χριστοδούλου να μην είχε ιδιαίτερα βαθμολογικά κίνητρα, αλλά υπήρχε πίεση από τα αποτελέσματα που προηγήθηκαν και ήθελε να επαναφέρει την ηρεμία.

Από την άλλη, η Δόξα αν και ήταν αυτή που «καιγόταν» για τους βαθμούς, δεν είχε καλή παρουσία. Δέχθηκε εύκολα τρία γκολ και γενικά είχε κακή αμυντική συμπεριφορά. Η ομάδα του Πετράκη δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την έδρα της και δέχθηκε τη 18η ήττα της στο πρωτάθλημα. Παραμένει στην τελευταία θέση, από την οποία δεν λέει να ξεκολλήσει, με 12 βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ