aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑNέα Σαλαμίνα: Παίρνει μπρος με φιλοδοξίες

Nέα Σαλαμίνα: Παίρνει μπρος με φιλοδοξίες

Επέστρεψε και θέλει να μείνει! Η Νέα Σαλαμίνα μετά από μια σεζόν στη Β’ Κατηγορία, επέστρεψε στα σαλόνια και έχει ως στόχο να αποφύγει τις περιπέτειες. Σήμερα το απόγευμα οι ερυθρόλευκοι αρχίζουν την προετοιμασία τους για την νέα περίοδο, προσδοκώντας να είναι έτοιμοι στην ώρα τους και να διεκδικήσουν το καλύτερο.

Στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Μενεού, στις 17:00, θα διεξαχθεί η πρώτη προπόνηση στην παρουσία όλων των νεοφερμένων ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Κλίμοβιτς, Μαντζέκ, Φράγκο, Μελισσά, Κατσικά, Φιάκα, Οφόρι, Τιάγκο. Το ρόστερ ακόμη να συμπληρωθεί, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν να προσθέσουν ακόμη κάποιες πινελιές.

Ποδοσφαιριστής που απασχολεί για το δεξί άκρο της επίθεσης και στον οποίο έγινε πρόταση, όπως αποκάλυψε προχθές το Goal.com.cy, είναι ο Γερμανός Τόμας Πλεντλ.

Χθες η Νέα Σαλαμίνα ανέβασε στα ΜΚΔ φωτογραφίες των Μελισσά και Μαντζέκ με τα ερυθρόλευκα, δίνοντας τα χέρια με τον τεχνικό διευθυντή, Μάκη Παπαϊωάννου. Εξάλλου, σήμερα στις 19:00, είναι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου, στη «Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λάρνακας», που θα αφορά μόνο στο οικονομικό.
Κώστας Καλλής

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ