aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Ό,τι δεν έκανε με ΑΕΛ θέλει να το κάνει με ΑΠΟΕΛ

Νέα Σαλαμίνα: Ό,τι δεν έκανε με ΑΕΛ θέλει να το κάνει με ΑΠΟΕΛ

Στη Νέα Σαλαμίνα προσπάθησαν να μαζέψουν την πικρία και την απογοήτευσή τους, από τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Coca-Cola. Περισσότερο για τον τρόπο που ήρθε και το έντονο αίσθημα της αδικίας λόγω της ατυχούς διαιτητικής απόφασης στο πρώτο ματς που έδωσε το προβάδισμα στην ΑΕΛ.

Ταυτόχρονα, όμως, επιβάλλεται να σηκωθούν για να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις που είναι άμεσες. Τη Δευτέρα αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον ΑΠΟΕΛ και για να μην εξαρτώνται από τα αποτελέσματα των άλλων, θέλουν τη νίκη για να σφραγίσουν την είσοδό τους στην πρώτη εξάδα.

Αποστολή ψηλού βαθμού δυσκολίας, αλλά οι ερυθρόλευκοι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να τα βγάλουν πέρα σε όποια έδρα και με όποιο αντίπαλο κι αν αγωνίζονται. Κόντρα στην ΑΕΛ, σύμφωνα και με τον Ελλαδίτη τεχνικό, κατάφεραν να ισοφαρίσουν κι εξάσκησαν έντονη πίεση.

Ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο κυριάρχησαν, έκαναν τεράστια προσπάθεια για το γκολ που θα τους έδινε τη δυνατότητα να «ισοφαρίσουν» και να διεκδικήσουν την πρόκριση, αλλά τους έλειψε το γκολ. Δεν ήταν δημιουργικοί και στις ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν ήταν αποτελεσματικοί, γεγονός που στοίχισε ακριβά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ