aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: «Ο κόσμος να έρθει να χειροκροτήσει»

Νέα Σαλαμίνα: «Ο κόσμος να έρθει να χειροκροτήσει»

Προ του φάσματος της ήττας και ενδεχομένως της συντριβής από την ΑΕΛ (στο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ με 1-3) «ξύπνησε» και πάλι το ένστικτο της αυτοσυντήρησης στη Νέα Σαλαμίνα. Οι ερυθρόλευκοι όχι μόνο πάλεψαν κι ανέτρεψαν τα εις βάρος τους δεδομένα, αλλά θα μπορούσαν να φθάσουν και στο «διπλό» στο Στάδιο «Αλφαμέγα».

Το τελικό 3-3 ήταν χορταστικό για τους οπαδούς των δύο ομάδων, αλλά κάποια διαστήματά του δεν άρεσαν στο τεχνικό επιτελείο της βαρωσιώτικης ομάδας. Όπως ανέφερε κι ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου που αντικατέστησε τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, ιδιαίτερα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου εμφανίστηκαν σημάδια έλλειψης συγκέντρωσης.

Ο Ντορεγκαράι και ο Τσίκο με τα τέρματα που πέτυχαν, χάρισαν στην ομάδα τους τον ένα βαθμό κι έτσι η διαφορά από την Ανόρθωση που προπορεύεται στο β’ γκρουπ έμεινε στο τρίποντο. Διαφορά που μπορεί να εξαλειφθεί στο αυριανό βαρωσιώτικο ντέρμπι.

«Καλώ τον κόσμο να έρθει να χειροκροτήσει αυτά τα παιδιά. Ήμασταν λίγο άτυχοι, δεν μπήκαμε στην εξάδα, αλλά αξίζει ο κόσμος να έρθει και να χειροκροτήσει», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ